غنچه و گل میوه به

میوه به یا بهی (نام علمی: Cydonia oblonga) دارای گوشت خشک و کرکی است که طعمی ترش و تقریباً گس دارد. با این حال وقتی به پخته می‌شود بو و طعمی بسیار خوش دارد.
به برای کمپوت مناسب است و بصورت مربا و مارمالاد نیز کاربردی عالی دارد.

گل به

درخت به درختی است از تیره گل سرخیان، جزو دسته سیبها که پشت برگهایش کرک دار است. آن را در سراب و میانه، هیوا، در رامیان و کتول، شغال، در لاهیجان و دلیجان و رودسر، توچ و در رامسر و شهسوار، سنگه می‌نامند.
درخت به، در خاکهای خشک و خیلی آهکی خوب نمی‌روید و نیازمند به خاک ژرف است. به سرشار از ویتامین‌های آ و ب، و املاح آهکی و تانن است.
به دارای پروتید، گلوسید، لیپید و آب است و صد گرم آن تولید ۱۱۲۲ کالری انرژی می‌کند.
به مقوی قلب، معده و اعصاب است، و دمنوش آن آرامبخش است.
درخت به، در خاکهای خشک و خیلی آهکی خوب نمی‌روید و نیازمند به خاک ژرف است.

این میوه مقوی معده و متوقف کننده اسهال‌های ساده و خونی است و در ورم حاد در روده‌ها، خونریزی‌های قاعدگی و بواسیری، اثر بسیار مؤثری دارد.
همچنین در تقویت اعمال دستگاه گوارش، مخاط و سرفه کاملاً مؤثر است. دم کرده برگهای به برای تسکین سرفه شهرت فراوان دارد.

منبع نوشته: fa.wikipedia.org/wiki/به

تصاویری از گل و غنچه میوه به

غنچه به | گل بهگل بهگل به

حتماً ببینید:  عکس زیبای گل آبی یا همان گل فراموشم مکن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *